Toestellen
29 februari 2012 - Ron Smeets

De Nokia 808 PureView in actie

We hebben de afgelopen dagen al heel wat over de Nokia 808 PureView gezegd en geschreven die hier in Barcelona gepresenteerd werd. Tot nu toe was het vooral de 41 megapixel sensor van de camera die alle aandacht kreeg, maar de Nokia 808 PureView heeft ook prima audio opname kwaliteiten. Nokia noemt het 'rich recording'. Cowboy Marc maakte onderstaande video om dat te demonstreren.

Op de volle en bijzonder rumoerige stand van Nokia nam hij een korte video met commentaar op. Dankzij de rich recording audio technologie blijft Marc, ondanks het enorme lawaai om hem heen, toch prima verstaanbaar. Best indrukwekkend, om niet te zeggen, briljant! Kijk zelf maar.

http://www.youtube.com/watch?v=5eTHWe0vfNo
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.