Nieuws
01 maart 2013 - Ron Smeets

De nieuwe MWC locatie in 'vogelvlucht'

Voor het eerst sinds het Mobile World Congress naar Barcelona verhuisde, in 2006, heeft de organisatie voor een nieuwe lokatie gekozen. De Fira Montjuic, met het Paleis en de fonteinen, werd te klein. Dit jaar werd het MWC dus in de Fira Gran Via gehouden.

Hieronder een korte tour door het toch wel ietwat troosteloze hallencomplex. De organisatie en de stad Barcelona hebben er geprobeerd het beste van te maken, maar de twee 'namaak' torentjes met de ietwat zielig ogende fonteinf voor de nieuwe ingang zorgen er niet voor dat de Fira Gran Via ineens bruist. Enfin, bekijk de video maar.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.