Geruchten
04 juli 2016 - Ron Smeets

De nieuwe, Galaxy Note 7, TouchWiz naast die van de Galaxy S7 (video)

Onlangs dook al een lange video op waarin de nieuwe TouchWiz User Interface, zoals die op de Galaxy Note 7 zijn debuut zal maken, uitgebreid besproken werd. Helaas was die video voorzien van een Italiaanse voice-over. Nu is er ook een video met Engels commentaar.

Sterker nog, in dit, ruim acht minuten durende filmpje, wordt de nieuwe TouchWiz UI (aka Grace) vergeleken met de huidige versie zoals die op de Galaxy S7 staat. En nee, het toestel links op de video is nog niet de Galaxy Note 7, maar een Galaxy Note 5 waarop dus een beta versie van de nieuwe TouchWiz geinstalleerd is. Enjoy!

https://youtu.be/-qtL1Ei-uQY

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.