Toestellen
13 september 2014 - Ron Smeets

De nieuwe features van de Xperia Z3 (video)

Sony heeft, dat heb ik al eerder geschreven, met de Xperia Z3 vooral uiterlijk het een en ander veranderd. De hardware is, op details na, nagenoeg hetzelfde gebleven als die van zijn voorganger.

Toch zijn er wel nog wat softwarematige vernieuwingen en verbeteringen doorgevoerd in de Xperia Z3 familie, zoals Bluetooth unlock, Xperia Transfer en de Ultra STAMINA modus zodat de accu tot wel een week mee gaat op één lading. Maar ook SteadyShot is verbeterd en het scherm zou nog beter afleesbaar zijn in de felle zon. Hieronder drie video's waarin Sony de features zelf even op een rij zet.

  

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.