Nieuws
16 juni 2014 - Ron Smeets

De Nederlandse mobiele markt in cijfers (Infographic)

In Nederland hebben we al jaren meer mobiele telefoons dan inwoners. Zo gek is dat niet als je weet dat er mensen zijn die dagelijks met 6 toestellen rondlopen ;)). Nee, zonder gekheid, hieronder staat een alleraardigste Infographic over de Nederlandse Mobiele Telefoonmarkt.

Wist je bijvoorbeeld dat al 53% van alle Nederlanders een tablet heeft? En dat de komst van 4G voor een nog grotere stijging van het mobiele dataverbruik zorgt? Mobiele data is nu goed voor 32% van de omzet van provider. De infographic:

Bron: VergelijkSimOnly

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.