Accessoires
23 april 2009 - Ron Smeets

De NANi, een clamshell GSM met ingebouwde iPod Nano

Een betere omschrijving kan ik toch echt niet bedenken bij het zien van de Chinese NANi (niet te verwarren met de Japanse Nani)Het is namelijk een clamshell GSM die aan de buitenkant ook verdacht veel op een (oude) iPod Nano lijkt.

De specs zijn zeer matig. Dual-SIM, tri-band GSM met GPRS, een 1.3 MP camera, FM Radio, MP3/MP4 speler en een microsSD geheugenkaart optie. Lichtpuntje is de 1800mAh accu. Die zou het wel even uit moeten houden als je muziek aan het luisteren bent. Hoe lang? Dat staat er helaas niet bij vermeld. De prijs van deze NANi is 128 dollar (exclusief verzendkosten). Meer foto's:

NANi-Rood-d
NANi-Rood-b
NANi-Rood-c
NANi-Wit-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.