Toestellen
12 juni 2007 - Ron Smeets

De N95 XXL, of toch gewoon fake?!

Helaas, of gelukkig, het is maar hoe je het bekijkt, is deze Nokia N95 look-a-like slechts een kloon van het origineel, maar wel in XXL uitvoering zoals op de foto's duidelijk te zien is.

De E-PDA V16 (typische Chinese naam voor een Smartphone ;-)) is welliswaar groter dan het origineel van Nokia en hij heeft zelfs een groter display (3 inch QVGA), maar slechts een 3 megapixel camera en geen WiFi of GPS. Het feit dat ie maar eenderde kost van de prijs van de N95 van Nokia maken hem wellicht toch tot een wannahave.

Verder heeft ie ook Bluetooth, touschreen met handschrift herkenning, een microSD geheugenkaart en plaats voor twee SIM kaarten. Meer foto's:

Via: ITechNewsGerelateerde links:
Hoe haal ik mijn N95 uit elkaar, deel 2
De Nokia N95 in Monaco
Nokia N95 met nieuwste software versie
Firmware update voor de N95 in omloop?
Fake N95 met slider functie
Fake N95 candybar met 5MP camera en touchscreen
Eerste foto's van de Nederlandse Nokia N95
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.