Toestellen
27 september 2007 - Ron Smeets

De N95 nu ook in Amerika te koop

De eerste berichten dat de Nokia N95 nu ook officieel te koop is in de VS zijn gespot.

Nokia's 'vlaggenschip' heeft de Amerikanen de afgelopen weken behoorlijk in spanning gehouden. De hype is zeker niet zo groot als hier of bij de lancering van de iPhone, maar het was wel een van de toestellen waar aan de andere kant van de oceaan reikhalzend naar werd uitgekeken.

In ruil voor het lange wachten krijgen de Amerikanen wel direct een versie met HSDPA support in hun handen. In tegenstelling tot wat verwacht werd is het echter niet de 8GB zwarte versie we hier binnenkort (oktober?) in de winkels zullen zien.

De prijs van de N95-USA ligt, zonder abonnement, op 699 dollar. Met de huidige koers is dat zo'n 495 Euro.Gerelateerde links:
Nokia N95: verbazingwekkend licht maar toch te dik
Pushmail voor de Nokia N95
Nokia N95 volop aanwezig op de CES
Nokia N95 krijgt specs upgrade voor de VS
Eerste foto's van de Nederlandse Nokia N95
Eerste spy pics van de 8GB Nokia N95
8GB versie van de N95 met betere accu en VGA display
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.