Geruchten
14 juni 2016 - Ron Smeets

De Moto Z modules krijgen gepeperde prijskaartjes Als de gelekte bedragen kloppen dan prijst Lenovo de Moto Z Mod's uit de markt

Enkele dagen geleden onthulde Lenovo haar eerste modulaire smartphone(s), de Moto Z (en Z Force). Als de gelekte informatie, afkomstig van de retail systemen van het Amerikaanse Verizon, klopt dan krijgen de diverse Mod's relatief gepeperde prijskaartjes. De kans is daarmee groot dat Lenovo een aantal Moto Z Mod's direct min of meer uit de markt prijst.

Volgens de bron zou de Projector Mod de kroon gaan spannen met een verkoopprijs van 300 dollar. Voor de draadloze oplaadmodule gaat Lenovo 100 dollar vragen en de extra 'dikke' accu module komt op 90 dollar. Opvallend is dan wel weer dat de JBL speaker Mod slechts 80 dollar gaat kosten. Op zich vind ik dat nog wel meevallen voor speakers van JBL, mits de kwaliteit navenant is natuurlijk.

Uiteraard is het nog niet zeker of dit inderdaad de definitieve verkoopprijzen van de Moto Z Mod's zijn, maar als ze kloppen dan verwacht ik dat de Moto Z, die zelf, los. ook al rond de 700 dollar zou gaan kosten, geen al te groot succes wordt. Of toch in ieder geval niet veel verkocht gaat worden in combinatie met een of meerdere Mod's.

Bron; meer afbeeldingen van de andere Mod's met prijzen vind je hier.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.