Toestellen
26 juli 2010 - Ron Smeets

De 'moeder' van de Sony Ericsson Vivaz in beeld

Zelf was ik ooit ook even te gast op de design afdeling van Sony Ericsson in Lund en mij viel toen vooral op dat daar enkele bijzonder creatieve koppen werkten. Ik heb daar onderdelen van het design proces gezien waarbij ik toch echt niet kon zien hoe hetgeen ze bedacht hadden ooit een mobiele telefoon zou moeten worden ;-)

In de video hieronder bespreekt de 'moeder' van de Vivaz, zoals Maiko Ishida zich zelf noemt, het design proces en de geboorte van dat toestel. Zonder meer leuk om te bekijken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.