Entertainment
13 december 2006 - Ron Smeets

De moderne keuken heeft een oplaadplek voor mobieltjes

Dat is een van de trends voor de komende jaren. De mobiele telefoon is natuurlijk al lang niet meer weg te denken uit het gemiddelde huishouden.

Dus wordt het tijd, zo moeten enkele bouwers en keukenboeren gedacht hebben, dat onze mobieltjes ook een plek krijgen in de keuken. Een van de manieren waarop dat gaat gebeuren is het integreren van oplaadstations in het ontwerp van een keuken.

Leuk, maar dan moet je dus bij de keuze en het ontwerp van de keuken niet vergeten te vermelden welke (verschillende) mobieltjes het huishouden heeft zodat de jusite laders kunnen worden ingebouwd.

En je mag daarna natuurlijk niet te vaak van mobieltje wisselen, of de toestelmakers moeten met een universele opladers komen.Gerelateerde links:
Handzame brandstofcel acculaders vanaf 2008 te koop?
Oplaadstation voor in de auto
Touchscreen prikbord van Philips
Smart oplaadstation voor GSM's
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.