Nieuws
21 februari 2011 - Ron Smeets

De mobiele wereld volgens Nokia

Sinds de aankondiging dat Nokia en Microsoft (lees: Windows Phone 7) zeer nauw gaan samenwerken heeft de Finse fabrikant het een en ander over zich heen gekregen.

Met name de manier waarop de aankondiging wereldkundig gemaakt werd, waarbij het er alle schijn van had dat de Finse fabrikant min of meer 'eigendom' van Steve Ballmers Microsoft geworden was, heeft de nodige commotie veroorzaakt. Tijd dus om even wat voor eigen parochie te preken in een drie minuten durende video waarin de Finnen de mobiele wereld, Nokia's prestaties daarin en de toekomstige ontwikkelingen, schetst.

NOKIA Universe from Javier Tommasi on Vimeo.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.