Nieuws
29 november 2012 - Ron Smeets

De mobiele wereld (Infographic)

Wist je dat wanneer je al het goud dat in alle mobiele telefoons wereldwijd zit zou verzamelen je een 'vermogen' bij elkaar kunt schrapen van € 1.109.706.000.000 (dat is ruim 1.1 biljard). Dat is geen onzin maar natuurlijk in de praktijk nooit te realiseren.

Enfin, hieronder staat een leuke infographic over de mobiele wereld van dit moment. Een deel van de getallen hebben betrekking op de Amerikaanse markt, maar er staan ook diverse 'wereldwijde' weetjes bij. Zoals het feit dat wanneer je alle mobiele telefoons op elkaar zou leggen, je een stapel krijgt van meer dan 77.000 kilometer hoog ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.