Concepten
31 oktober 2011 - Ron Smeets

De (mobiele) toekomst zoals Microsoft die in 2011 ziet

Microsoft heeft een leuke video gemaakt waarin men de (mobiele) toekomst voorspelt zoals de Amerikanen die op dit moment, anno 2011, zien. Er zitten wel een paar leuke gadgets tussen die van mij best doorontwikkeld mogen worden.

Bij de doorzichtige smartphones (en andere gadgets) voorzie ik wel nog wat uitdagingen betreffende de accu en de 'technische ingewanden', maar het is wel leuk om te zien.

http://www.youtube.com/watch?v=a6cNdhOKwi0

Hier kun je nog een paar 'toekomst' video's bekijken van Nokia (2009) en Microsoft (2010). Ow, en deze van NTT Docomo uit 2007 is ook wel aardig.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.