Toestellen
22 oktober 2016 - Ron Smeets

De mishandeling van een Google Pixel (video)

Afgelopen week startte in sommige landen de verkoop van de Google Pixel en Pixel XL. Wij zullen nog wel enkele weken, en misschien maanden, moeten wachten voordat deze peperdure Nexus opvolgers hier officieel verkrijgbaar zijn.

De vraag of de Pixel zijn geld waard is, qua bouwkwaliteit en degelijkheid dan, wordt in onderstaande video beantwoord. Het toestel wordt in ieder geval aardig mishandeld met krassend staal, vuur en de nodige 'manpower'. Zonde al te veel te verraden kan ik alvast zeggen dat hij niet geheel ongeschonden uit de strijd komt ;)

Viel wel mee, toch? Wel vreemd dat Google, en HTC, ervoor gekozen hebben de luidsprekerbescherming van ouderwets stof te maken, maar dat is dan ook zo ongeveer het enige écht zwakke punt van de Pixel's.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.