Entertainment
23 november 2007 - Ron Smeets

De Ministeck GSM

Ik weet het niet helemaal zeker maar volgens mij moet je minstens een late dertiger wil je je het doe-spel Ministek nog kunnen herinneren ;-) Het is overigens wel nog steeds te koop, zo blijkt.

Ik, als beginnend veertiger, moest daar in ieder geval wel meteen aan denken toen ik dit concept toestelontwerp van Yanko Design voor het eerst zag.

Het toestel heeft een soort van raamwerk aan de buitenzijde waar je kleine gekleurde mozaikdeeltjes in kunt leggen om je eigen cover-look te maken.

Leuk voor tienermeiden wellicht, maar óf en wanneer dit toestel in de winkels zal verschijnen is allerminst zeker, zoals we dat gewend zijn van de meeste concept toestellen die we voorbij zien komen.Gerelateerde links:
Doorzichtig camphone concept
De clamshell camera
GSM 'armband' met je hand als keypad
Papieren GSM met tear-off keypad
Nokia 888: Design en Emotie
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.