Toestellen
19 augustus 2005 - Ron Smeets

De Mickey Mouse GSM

In Taiwan is ie al te koop, de Mickey Mouse Camphone van DMobo (nee, niet Dombo!).

Het toestel heeft meer Mickey-gadgets dan alleen een leuke cover. Als je hem opent, dan zie je dat de menu- en selectie toetsen in de karakteristieke vormen van Mickey's hoofd en oren zijn ontworpen, net als de cameralens overigens. Daarnaast zijn ook de menu's en display helemaal in Disney en Mickey stijl.

Voor wie mocht denken dat het toestel alleen voor kids is, die heeft het mis. De DMobo M900, zoals ie in de winkels ligt, is een volwaardige tri-band GSM met een Megapixel cam met flits en twee kleuren displays.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.