Toestellen
28 november 2008 - Ron Smeets

De Meizu M8 MiniOne uitgepakt

Het is bijna niet meer te geloven maar na bijna twee jaar van geruchten, uitstel, juridische dreigementen van Apple en een ontruimde stand op de CeBIT ziet het er nu toch naar uit dat 's werelds meest besproken iPhone Kloon, de Meizu M8 MiniOne, in de winkels komt te liggen.

Als we deze berichten mogen geloven dan wordt het toestel vanaf 8 December door de Chinese fabrikant massaal in productie genomen. We zullen zien. Om hun beloftes kracht bij te zetten heeft Meizu alvast een winkelklaar exemplaar naar het Chinese PCOnline gestuurd.

Hieronder kun je de uitpakfoto's en een video bekijken die de ontvangers van het toestel gemaakt hebben.

http://www.youtube.com/watch?v=FFb5XQ2purE

Via: iTechNews

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.