Nieuws
30 maart 2005 - Ron Smeets

De MacHotSpot nu ook in Polen

Zo'n 19 landen gingen al voor, maar nu krijgt ook Polen binnenkort Hot-Spots bij McDonalds restaurants. De Fast-Food gigant heeft een contract gesloten met de Poolse Mobiele Operator PTC om voor het eind van 2005 in totaal 100 restaurants te voorzien van een WiFi access point.

Als eerste zullen de vestigingen in de grote steden voorzien worden, gevolgd door restaurants in de rest van het lant. Klanten kunnen kiezen voor diverse betaalmogelijkheden zoals creditcards, pre-paid kaarten of een maandelijks abonnement, zo meldt DMEurope.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.