Toestellen
20 oktober 2015 - Ron Smeets

De Lumia 950 XL gecontroleerd slopen, en weer in elkaar zetten (video) En dan maar hopen dat er geen onderdelen overblijven

De nieuwe Lumia's zijn voorlopig nog niet te koop in Nederland, en de rest van de wereld. Mocht je er rond Sinterklaas eentje krijgen, of kopen, en weet je nu al dat je dan de drang niet kan weerstaan om te zien wat Microsoft zoal aan onderdelen in deze toestellen gepropt heeft? Dan is onderstaande videohandleiding waarin het de Lumia 950 XL gecontroleerd gesloopt wordt wellicht een handig hulpmiddel. Daarbij moet wel gezegd worden dat het toestel aan het eind van deze video wel in heel erg 'kleine stukjes' uit elkaar gehaald is ;)

Gelukkig hebben dezelfde techneuten ook een video gemaakt waarin getoond wordt hoe het toestel weer in elkaar gezet moet worden. Als het goed is hou je aan het eind geen onderdelen meer over, al zullen sommige onderdelen, met name de verlijmde pakkingen en bevestigingen, niet al te goed meer passen. Kortom, aardige handleidingen, maar niet als je de illusie hebt het toestel na het uit elkaar halen weer precies zo in elkaar te zetten als toen hij uit de doos kwam ;)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.