Accessoires
30 november 2005 - Ron Smeets

De Loc8tor vindt vanalles en nogwat

Hij ziet er uit als een iPod versie van de 'Alien-radar' uit de gelijknamidge films. De Loc8tor vindt echter niet alles wat zich binnen het bereik, toch zo'n 175 meter, van het apparaatje begeeft.

Je krijgt er namenlijk 'tags' bij die je overal aan kunt bevestigen waarvan je wel eens de bewaarplaats 'vergeet'. Kijk ik even naar mij zelf, dan hoop ik dat er genoeg tags bijgeleverd worden. Een voor mijn GSM, PDA, iPod, PSP, sleutels, dochter, vriendin. . .

Op het moment dat je de Loc8tor activeert, dan zie je in het display 'dots' in de richting waar de tags zich bevinden.

Hij is nog nergens te koop, maar in Maart wel te bewonderen op de 'Daily Mail Ideal Home Show' in London.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.