Toestellen
22 oktober 2016 - Ron Smeets

De LG V20 vs staal, vuur en brute kracht (video)

Of de LG V20 ook naar Nederland komt is nog steeds niet bekend. De Koreaanse fabrikant beraadt zich nog op een uitbreiding van de beschikbaarheid van het toestel. Dat las ik onlangs ook in een social media post van een Belgische woordvoerder van LG. Gezien de tegenvallende verkoopcijfers van de G5 en het feit dat de G6 nog minimaal een maand of vijf op zich zal laten wachten denk ik dat de V20 een deel van dat gat voor LG ook hier zou kunnen opvullen. Maar goed, dat is niet aan mij.

Mocht het toestel uiteindelijk hier in de winkels verschijnen dan is het misschien goed om te weten hoe goed hij tegen bekende ontberingen als krassen, brute (buig)kracht en vuur bestand is. Vuur? Ja, vuur, want stel dat hij deze winter per ongeluk (ahum) in de open haard valt ;) Enfin, Jerry, die alles 'Rigged' en ongetwijfeld ook door The Donald 'geliked' wordt, maar dat is iets heel anders, onderwierp de LG V20 aan diverse, destructieve testen. Hieronder kun je zien hoe het toestel het er van af bracht. Enjoy!

https://youtu.be/nBlUL-7Dl4U

Nah, dat valt me nog alleszins mee, toch? Uiteindelijk raakt elk toestel wel bekrast. Het brekende glas voor de cameralens was wel een beetje bizar. De standaard aangebrachte protector daarvoor kun je dus beter laten zitten. Daarnaast is het goed om te weten dat je de LG V20 met een gerust hart zes seconden in open vuur kunt 'bewaren'. Hij mag dus in de open haard vallen. Ik zou hem er alleen niet met de blote handen weer uit halen ;)

Video via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.