Toestellen
22 november 2005 - Ron Smeets

De LG Slider-Flip-Twist GSM's

We hebben al wat vreemde toestelvormen en designs gezien, maar deze twee modellen van Curitel en LG,hebben meer weg van transformers dan mobiele telefoons.

Er is verder nog maar weinig bekend over de functies en andere features van deze GSM's, maar op het eerste gezciht is duidelijk te zien dat de ontwerpers het idee van de slider, flip en twist modellen in 1 toestel gegoten hebben.

Vooralsnog ga ik er van uit dat men dat niet voor niets gedaan heeft en dat zal het aantal opties en de veelzijdigheid van de toestellen waarschijnlijk alleen maar goed doen. Daarnaast is de kans natuurlijk uiterst groot dat wij eenvoudige Europeanen deze toestellen hier nooit in levende lijve zullen zien. Daarvoor moeten we t.z.t. maar weer eenst met Singapore Airlines mee ;-)Gerelateerde links:
Bluetooth Transformer headset
De EverTwist geeft een eigen draai aan GSM design
Nokia's visie op GSM's van de toekomst
Nokia 888: Design en Emotie
Samsung en Bang & Olufson in samenwerking
5MP design camphone van LG
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.