Nieuws
06 april 2010 - Marvin de Reuver

De LG LU2300 (Aloha) komt eraan

Volgens verschillende internetbronnen verschijnt de LG LU2300 in april of mei op de markt. Het land waar de telefoon wordt gelanceerd is, hoe kan het ook anders, Korea. Velen beweren dat dit weleens het toestel met codenaam Aloha moet zijn, want de specificaties lijken precies op de C710.

De specs van de LU2300 kloppen met de specs van de C710, het enige verschil is de productnaam. De C710 schijnt de nieuwe high-end Aloha telefoon te zijn en deze telefoon heet de LU2300. Meer verschillen zijn er niet te ontdekken.

Het toestel is voorzien van een 3.5” Amoled touchscreen (800x480), Android 2.1, landscape toetsenbord, ondersteuning van DivX bestanden, 5 megapixel camera met geotagging, WiFi, GPS, DMB tuner en een 1 GHz Snapdragon processor.

Het is nog niet bekend of en wanneer de telefoon beschikbaar wordt in Amerika of Europa. Toch lijkt het me een goede telefoon met leuke specificaties. Ik ben vooral benieuwd naar de prestaties van het scherm, de camera en de Snapdragon processor. Staat deze telefoon al bij een van jullie op het lijstje?

Via: Cetizen.com

Over de auteur: Marvin de Reuver