Toestellen
20 december 2005 - Ron Smeets

De Krystali IK:on collectie '06

Krystali staat al langer bekend als DE ontwerper van customised 'Bling Bling' GSM's waarbij gebruik gemaakt wordt van echte Swarovski kristallen die niet groter zijn dan 2mm.

Onlangs presenteerde men de nieuwe IK:on 2006 collectie voor 2006 waarin onder andere een Elvis en een Marilyn Monroe toestel opgenomen zijn.

Afhankelijk van het toestel dat je erbij kiest mag je ca. 650 Euro reserveren voor een Marilyn of Elvis model van Krystali.Gerelateerde links:
Pimp my GSM
GSM modding of gewoon gek
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.