Toestellen
15 mei 2012 - Ron Smeets

De Krusell toestel Top 10 van april 2012

De Krusell toestel Top 10 wordt maandelijks samengesteld aan de hand van de verkoopcijfers van losse hoesjes van de Zweedse fabrikant in meer dan 70 landen.

Niet helemaal zuiver dus, maar wel een aardige indicatie van de populaire toestellen van dit moment. Letwel, toestellen waarvoor dus hoesjes los gekocht moeten worden. Daarom staan er ook iedere keer weer wat verrassende merken en types tussen. Enfin, de iPhone 4/4S blijft het populairste toestel. De verassingen van de afgelopen maand (april 2012) zijn vooral de Sony (Ericsson)'s.

1. (1) Apple iPhone 4/4S
2. (8) Sony Xperia S
3. (2) Samsung I9100 Galaxy S II
4. (-) Sony Xperia U
5. (7) Samsung Galaxy Note
6. (4) Sony Ericsson XPERIA Arc / Arc S
7. (3) Samsung Galaxy Nexus
8. (-) Nokia E52
9. (10) HTC Sensation
10. (9) HTC Sensation XL

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.