Accessoires
15 november 2005 - Ron Smeets

De iPod vibrator

Het succes van Apple's iPod heeft grotendeels te maken met emotie en het 'goede gevoel' dat ie opwekt bij muziekliefhebbers.

De iBuzz mikt ook op het 'goede gevoel' en emotie, maar dan op sexueel gebied en toch met name bij vrouwen (zonder iemands fantasieen te willen beperken :-)).

Het is een kleine, kogelvormige, vibrator die aangesloten kan worden op een iPod zodat ie onopvallend bediend kan worden. Pas wel op voor vragen als "Waar gaan die draadjes heen?"

Naar mate je de muziek harder zet, gaat iBuzz ook harder trillen, met alle genotsgevolgen van dien ;-).

Leuk voor onder de kerstboom en we zijn benieuwd of de verkoop van iPods onder dames nu een extra impuls krijgt. Hij is online te koop bij LoveHoney (18+) voor zo'n 45 Euro.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.