Accessoires
21 september 2006 - Ron Smeets

De iPod iPod Dock

Apple komt elk jaar met een nieuwe of gerestylede iPod lijn maar het is natuurlijk onzin om ook elk jaar je iPod te vervangen. Bovendien gaat een iPod veel langer mee.

Toch zullen de meeste iPod fans uiteindelijk de verleiding niet meer kunnen weerstaan. Zo ook deze Apple freak. Hij (of zij) had nog een prima functionerende 3G versie, maar besloot toch om een nieuwe te kopen.

Nu had ie natuurlijk de oude iPod kado kunnen doen aan een familielid of zo, maar dat zou te makkelijk zijn. In plaats daarvan bouwde hij de oude iPod om tot dock voor zijn nieuwe versie. Zeg maar, een iPod iPod Dock.

Ik heb helaas nog geen ‘how-to’ hiervan gevonden, maar als iemand die tegenkomt, mail hem dan even naar ons (redactie at mobilecowboys dot nl). Op Flickr staat wel een redelijk duidelijke foto-handleiding van het ombouw-proces.Gerelateerde links:
Extreem geile boombox voor je iPod
Maak van een zaklamp een iPod speaker dock
De iLuv maakt van je iPod een portable breedbeeld TV
De enige echte 'Apple' iPod dock
XBox 360 als iPod dock
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.