Accessoires
19 december 2006 - Ron Smeets

De iPod dock van krokodillenleer

Alfred Dunhill, maker van sigaretten en exclusieve tassen, mappen en andere (lederen) mode accessoires, heeft de toch al niet lelijke of goedkope (kies maar) iPod HiFi in een krokidillen lederen pak gegoten.

De prijs is niet bekend, maar die zal een stuk hoger liggen dan de 349 euro die de iPod HiFi in standaard uitvoering kost.

Volgens de makers is het eer echt van Alligator's afkomstig en dus zul je deze iPod Dock waarschijnlijk nooit bij een van de leden van de Partij voor de Dieren tegen gaan komen ;-)

Bron: SybaritesGerelateerde links:
Design lederen 'tas' voor de iPod HiFi
Apple's nieuwste Fun gadgets
Fifties speakerdock voor de iPod
Extreem geile boombox voor je iPod
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.