Accessoires
24 juni 2007 - Ron Smeets

De iPod bikini

Ook in Korea is het zomer. Dat blijkt wel uit deze bikini met ingebouwde iPod bedieningstoetsen die daar sinds kort in de winkels ligt.

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en ze worden geleverd met afstandsbedieningsmodule voor je iPod die natuurlijk standaard niet waterdicht is, net als de meeste headsets.

Maar of de makers er van uit gingen dat de dames die dit soort bikini's dragen ook echt onder water gaan vraag ik mij af.

Klik op de foto om in te zoomen. . . uhhm, ik bedoel nog een foto.Gerelateerde links:
GSM houder voor in het zwembad
F703i mocht niet in een emmer water!
iPod speakerdock voor in het water
GSM voor surfers
Waterdichte Nano case
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.