Accessoires
19 november 2005 - Ron Smeets

De iPod beurs

Volgens Apple is de iPod Nano, ondanks zijn breekbare uiterlijk en afmetingen, een ijzersterk apparaatje. De discussies over de krasgevoelige voorkant ten spijt.

Ik betwijfel echter of Apple bij het ontwerp van de kleinste iPod rekening gehouden heeft met de mogelijkheid dat iedereen erop gaat zitten.

Dat is wel wat de bedenkers bij Marware voor ogen gehad zouden moeten hebben toen ze met lumineuze idee kwamen om een 'kontzakbeurs' te maken met daarin een vakje om een iPod Nano in op te bergen.

Nee, er zijn veiligere plekken voor mijn Nano dan dat ik erop ga zitten.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.