Accessoires
10 februari 2007 - Ron Smeets

De iPod Autodock

Dit is natuurlijk DE manier om je iPod in je Auto in te bouwen. De oudere jongeren onder ons herkennen hierind waarschijnlijk wel de contouren van de oude '8-Track' systemen die vooral in de VS populair waren in de jaren 50 en 60.

De dock op deze foto is nog een prototype, gemaakt van een oude cassettespeler. Hopelijk komt er een autoradiofabrikant op het idee om dit ontwerp in de praktijk te brengen. Liefst ook voor de iPod Nano

Via: CardomainGerelateerde links:
iPod dock voor in de auto
De iPod handsfree carclip
Een iPod dock van 137.000 Euro
Oplaadstation voor in de auto
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.