Nieuws
26 januari 2007 - Ron Smeets

De iPhone ringtone

Het duurt nog een tijdje voordat de Apple iPhone in de winkels zal liggen, maar sinds de officiele aankondiging hebben we al diverse iPhone skins zien verschijnen zodat fans en andere gadget freaks hun Palm-, Windows Mobile 5- of Sidekick GSM alvast de look-and-feel van de iPhone kunnen geven.

Nu is ook de iPhone ringtone als download (midi file) op internet verschenen. Net als bij de diverse Skin's is Apple ook hier weer alles in het werk aan het stellen om ervoor te zorgen dat de bestanden zo snel mogelijk weer offline gehaald worden en ook nu zal dat natuurlijk nooit helemaal lukken.

Echt spectaculair is deze ringtone overigens niet, maar het gaat natuurlijk om het feit dat ie het 'iPhone merk' draagt. Veel plezier ermee!

Oh ja, als de link niet meer werkt. Hij staat ook hiernaast onder 'Vodcasts'. Klikken, luisteren en 'opslaan als bron' op je PC of laptop!Gerelateerde links:
Ook een iPhone skin voor de Palm Treo
iPhone skin voor de SideKick III
iPhone skin voor Windows Mobile 5
LG heeft de iPhone gemaakt?
De iPhone Nano en -Shuffle?
De vijf populairste iPhone berichten volgens Digg
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.