Concepten
20 mei 2015 - Ron Smeets

De iPhone 7 Edge; een concept met een gebogen scherm Fraai, maar hoe zou Samsung hierop reageren?

De Samsung Galaxy S6 edge is zonder enige twijfel, ondanks dat het ook een kwestie van smaak is, de mooiste smartphone die de Koreaanse fabrikant ooit ontworpen heeft. Maar stel nou dat Apple het design van het gebogen display in een van de volgende iPhones zou gaan toepassen.

Even los van de vraag of een dergelijke actie van Apple zou leiden tot een nieuwe 'copy-paste' ruzie tussen de twee smnartphone giganten, zou dat er als volgt kunnen uitzien. Hasan Kaymak maakte onderstaande animatie video waarin hij een iPhone 7 Edge concept aan de wereld voorstelt. Mooi? Ik vind van wel. Kijk en oordeel zelf.

https://youtu.be/f8B4uvK9veE

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.