Concepten
13 mei 2014 - Ron Smeets

De iPhone 6 Air; een concept dat uitgevoerd mag worden

Mock ups, dummy's, tekeningen en gespotte onderdelen. Het lijkt wel alsof de iPhone 6 geen geheimen meer heeft tegen de tijd dat Apple hem officieel presenteert.

De meeste geruchten en concepten zijn het er wel over eens dat de iPhone 6 groter wordt dan zijn voorgangers. Dat geldt ook voor de bijzoder fraaie ontwerpen die in onderstaande video's getoond worden. Echter is het toestel daarin ook erg dun geworden. Ze noemen hem dan ook de iPhone 6 Air. Natuurlijk, een concept en niet veel meer dan dat, maar wat mij betreft mag Apple deze gewoon gaan maken hoor.

De iRing vind ik daarentegen weer net effe te veel van het goede, maar dat komt misschien ook wel omdat ik niet zo van de ringen en kettingen ben. Ow ja, let ook vooral even op het Samsung deuntje dat als achtergrondgeluid in de video's gebruikt wordt. 

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.