Geruchten
02 december 2014 - Ron Smeets

De iPad Air Plus is bijna net zo groot als een 13 inch MacBook Pro Video toont een mockup van de grote iPad naast andere Apple gadgets

Enkele dagen geleden dook nieuwe informatie op over de afmeting van de grotere iPad Air Plus waar al een tijdje over gespeculeerd wordt. In tegenstelling tot eerdere geruchten zou de mega iPad geen 12.9 maar een 12.2 inch scherm krijgen. Inmiddels is ook al een mockup van die iPad gemaakt en in onderstaande video is te zien hoe die tablet zich qua afmetingen verhoud met diverse andere Apple gadgets. Daarin is te zien dat de iPad Air Pro dus bijna net zo groot is als een 13 inch MacBook Pro. Als de geruchten kloppen natuurlijk. Hoe dan ook, een tablet met een scherm dat 12 inch, of nog groter, is kan volgens mij beter als dienblad gebruikt worden ;) Eerst maar eens afwachten of de geruchten kloppen.

http://youtu.be/tkzt_nl-7ok

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.