Nieuws
23 oktober 2012 - Richard Otto

De innovatieve foto app 'Happy Foto Appy' van CliniClowns

CliniClowns heeft deze week  Happy Foto Appy voor Android en iPhone gelanceerd. Happy Foto Appy is een foto app, waarmee je automatisch een foto maakt zodra je in de camera kijkt en lacht. Lachen is wel een belangrijke voorwaarde, anders reageert de camera niet. Met de Happy Foto Appy steun je direct CliniClowns, want 1 euro van het app prijs  (€1,99) gaat naar het goede doel.

De Happy Foto Appy van CliniClowns is niet alleen een innovatieve manier van Fondsenwerving, maar ook een nieuwe manier om dit Goede Doel onder de aandacht te brengen. In de app komt goed naar voren waar CliniClowns het voor doet: een lach van het kind. 

De belangrijkste mogelijkheden van Happy Foto Appy zijn:
· Smile Shutter: neemt automatisch een foto als iedereen lacht
· Time Shutter: maakt een foto 5, 10 of 15 seconden na het indrukken van de ontspanknop
· Manual Shutter: maakt foto’s zoals gebruikelijk, door het indrukken van de ontspanknop
· Geluidsnotificatie nadat de foto is genomen, zodat je weet wanneer je kunt stoppen met lachen
· Speciale galerij om je afbeeldingen te bekijken, delen of verwijderen
· Deel je foto´s op Facebook, Twitter en andere sociale media of via email

Over CliniClows
Stichting CliniClowns Nederland zet zich in voor alle zieke en gehandicapte kinderen in Nederland. Want tussen de behandeling, de pijn en de vele beperkingen door is een lach hard nodig. Niet alleen omdat deze kinderen het verdienen, maar vooral omdat ze er veel baat bij hebben. Afleiding en plezier werken ontspannend en stressverlagend. Spelen is voor een kind de natuurlijke manier om zich te ontwikkelen en vervelende gebeurtenissen te verwerken. Dat is de kracht van een lach. De app is te downloaden voor Android en iPhone.

Over de auteur: Richard Otto