Toestellen
08 oktober 2011 - Ron Smeets

De HTC Titan uitgepakt

Tijdens de IFA in Berlijn presenteerde HTC de Titan, het high end Windows Phone 7.5 Mango toestel van de Taiwanese fabrikant. Enkele weken later deed HTC die presentatie, samen met Microsoft, nog eens dunnetjes over in Nederland bij de officiele onthulling van de Nederlandse versie van de nieuwe Windows Phone.

Daar werd de aanwezig pers ook een review toestel beloofd maar dat bleek een week later de HTC Radar te zijn. Voor HTC wordt dat in Nederland het zogenaamde Windows Phone 'hero device' van de komende maanden.

Enfin, ik, en met mij vele andere bloggers en journalisten die bij de Nederlandse presentatie aanwezig waren, wachten vooralsnog geduldig af op de komst van een testmodel van de HTC Titan. De boys van PocketNow hebben er wel al eentje en zij maakten onderstaande uitpakvideo. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=OWG-Y8Os3wU
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.