Geruchten
15 februari 2013 - Ron Smeets

De HTC One (aka M7) opnieuw 'gespot'

Volgende week, 19 februari, presenteert HTC haar nieuwste high end smartphone. De geruchten dat de fabrikant daar de HTC One, ook bekend als de HTC M7, zal onthullen, worden steeds sterker. De afgelopen weken is al heel wat gespeculeerd over de specs en er zijn ook al wat afbeeldingen gespot.

Eerder deze week publiceerde HTC zelf nog een korte teaser video van het toestel. Over een dag of vier weten we meer. Intussen zijn nog een paar 'high-res' renders van het toestel online opgedoken. Daarop is een enigszins een gelijkenis te zien met zowel de BlackBerry Z10 als de iPhone 5. Ik ben benieuwd of dat in de praktijd, als het toestel definitief gepresenteerd wordt en ik hem dinsdagmiddag in mijn handen krijg, ook zo zal zijn. Afwachten maar.

De specs die tot nu toe in diverse geruchten opdoken spreken over een 4.7 inch full HD display, een 1.7GHz quad core processor met 2GB RAM, 13 megapixel camera en Android 4.1.2 Jelly Bean met HTC Sense 5.0. Klinkt niet verkeerd.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.