Accessoires
22 oktober 2010 - Ron Smeets

De HP Slate 500 met Windows 7 is een 'business tablet only'

Er zijn heel wat Tablet's op komst. De meesten daarvan zullen toch vooral bedoeld zijn op de 'normale consument'. HP komt echter ook met een tablet, de HP Slate 500, die voor de zakelijke markt ontworpen is en enkele weken geleden ook al eens online te zien was.

De HP Slate 500 draait mede daarom ook op Windows 7 en niet het snellere, gebruiksvriendelijkere, WebOS. Windows 7 zou beter geschikt moeten zijn voor de integratie met zakelijke toepassingen in de retail, medische dienstverlening en ICT. Kortom, de HP Slate 500 wordt een zakelijke Tablet zoals je ook in onderstaand demo filmpje van HP kunt zien.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.