Accessoires
26 oktober 2005 - Ron Smeets

De helende infrarood GSM van Pantech

Pantech en Curitel beweren een GSM te hebben ontwikkeld die met behulp van zogenaamde 'far infrared' straling zweetvoeten en bacteriele infecties kan voorkomen.

Klinkt onwaarschijnlijk natuurlijk, maar volgens wetenschappers heeft FI, dat bestaat uit het licht met de langste golflengte van het zonlicht spectrum, de eigenschappen om onze huid te 'verfrissen' en revitaliseren, de bloedcirculatie te stimuleren en zelfs de groei van bacterien te stoppen.

Ik kan het nog steeds maar moeilijk geloven, maar stel dat het klopt, dan denk ik ook dat Oil Of Olaz, Nivea, Axe, Rexona en menig ziekenhuis een flinke duit over zullen hebben om hun naam aan dit toestel te mogen verbinden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.