Accessoires
22 december 2005 - Ron Smeets

De headset die alleen maar licht geeft

Nadat ik gisteren al door een op een GSM lijkende zonnecel vibrator op het verkeerde been gezet was, gebeurt het me vandaag weer.

Deze 'headset' kwam ik bij OhGizmo! tegen en ik dacht: Da's handig, een bleutooth headset die ook licht kan geven als je dat nodig hebt. Als nakomeling van een Limburgse mijnwerker sprak mij dat wel aan.

Helaas bleek bij nader inzien dat deze headset helemaal geen headset is, maar niet meer dan een lampje dat je aan je oor hangt. Voor 10 dollar kun je 'm bij Amazon kopen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.