Accessoires
11 mei 2008 - Ron Smeets

De Hand Phone

Je hebt Camphones, Multimedia Phones, Musicphones, Gamephones, Navigatie phones, maar een Hand Phone?

Ik vraag mij af of dit concept geboren is uit het feit dat tegenwoordig heel veel mobiele bellers een (Bluetooth) headset gebruiken en de bedenker van de Hand Phone het toestel weer letterlijk in onze handen wil duwen ;-)

Echt handig (ahum) in het gebruik lijkt mij dit toestel overigens niet. Maak maar eens een vuist met de duim en pink 'uitgestoken' en stop dan je duim maar eens een je oor en probeer je pink in de buurt van je mond te krijgen (zie de afbeelding hieronder).

Niet echt een gemakkelijk houding, of wel?Gerelateerde links:
Handsfree bellen, maar dan anders
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.