Nieuws
13 juni 2007 - Jeroen de Hooge

De Gouden Kooi mobile

De Gouden Kooi begint toch langzaamaan het meest spraakmakende programma te worden van de laatste tijd, zeker nu bewoner Jaap helemaal los is. Talpa springt daar slim op in, en gaat daarom De Gouden Kooi ook via mobiele video beschikbaar maken.

"We hadden al veel van onze programma's beschikbaar op de mobiele portals van KPN en van Vodafone, maar nu gaan we voor het eerst met een site het open internet mobiel op", aldus een woordvoerder van Talpa.

De informatie op de mobiele site van de Gouden Kooi is de hele dag door up-to-date. Te zien zijn er korte video's van maximaal 30 seconden speciaal geproduceerd voor mobiel. Voor de video’s en ringtones moet echter wel betaald worden, de bedragen belopen tussen 0,50 en 1,50 euro.

Ook zullen er op korte termijn live-streams via je mobieltje te volgen zijn, voordat werkt zijn we overigens wel een maandje verder.

Via

Over de auteur: Jeroen de Hooge
 
Jeroen is werkzaam als Managing Director bij The Blog Idea Factory BV, uitgever van ondermeer Dutchcowboys, Travelvalley & Carrepublic. Behalve liefhebber van tech & gadgets is hij ook Audigek.