Nieuws
30 december 2011 - Ron Smeets

De 'gemiddelde' Android man ziet er zo uit (fun)

Er is geen wetenschappelijk onderzoek naar gedaan, maar uit gegevens van Nielsen en 145.000 fans van de BlueStacks App Player is onderstaande infographic samengesteld. Daarin wordt de 'gemiddelde' Android man weergegeven. 

Mr. Android is voor 27% Europees, 28% Aziatisch en 36% Amerikaans. 37% draagt een bril, 30% heeft sproeten en 5% loopt op teenslippers. 63% heeft een relatie, 45% draagt een horloge en 3% heeft een hanekam. Enfin, van dat soort grappige 'statistieken' dus ;-)

Mocht je de tekst in deze infographic niet kunnen lezen omdat het net effe te klein is, kijk dan hier voor een grotere versie.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.