Geruchten
29 juni 2016 - Ron Smeets

De Galaxy Note 7 ziet het daglicht mogelijk al op 2 augustus Eldar Murtazin, ook een beruchte lekbron, slingert deze datum en een 'kleinere' accu de wereld in

In enkele tweets heeft Eldar Murtazin, een van de grootste en meeste lekbronnen die vooral in het Nokia tijdperk heel actief en diep ingewijd was, het een en ander geroepen over de Galaxy Note 7.

Zo zou Samsung het toestel al op 2 augustus tijdens een speciaal Unpacked evenement gaan onthullen. In een tweede tweet roept Murtazin dat het toestel een 3600 mAh accu krijgt die krachtig genoeg is om ruim 20 uur onafgebroken video op het toestel te kijken. Eerdere geruchten spraken nog over een 4000 mAh accu voor de Note 7 (Edge). Ter vergelijk; de Galaxy S7 Edge heeft ook een 3600 mAh accu, wel met een kleiner scherm, en die haalt 'slechts' 13 uur video. De kans lijkt dus eerder groter dat de Note 7 een 'dikkere; accu zal krijgen. Maar goed, dat wordt een kwestie van afwachten

Als de andere informatie klopt, wat op dit moment ook nog niet met zekerheid gezegd kan worden, dan onthult Samsung de nieuwe Note twee weken eerder dan vorig jaar. Wellicht zodat het toestel nog ruimer voor de onthulling van de nieuwe iPhone al in de winkels ligt. We zullen het wel zien, over ruim een maand.

https://twitter.com/eldarmurtazin/status/747789013705232384https://twitter.com/eldarmurtazin/status/747810032192978944

De tweets van Eldar Murtazin waren in het Russisch, maar de getallen die genoemd worden (accu, datum en aantal uren videoplay) zijn ook zonder Google Translate wel te zien ;)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.