Toestellen
25 november 2008 - Ron Smeets

De Fly E120, ofwel een Russische Sony Ericsson

Meestal vallen Russische toestellen hier niet zo op. In het geval van de Fly E120 ligt dat effe iets anders. Waardoor dat komt zullen velen van jullie bij het zien van de foto hiernaast wel begrijpen.

Ik vind dat dit toestel namelijk net zo goed een Sony Ericsson logo had kunnen dragen. Of ben ik de enige die in de Fly E120 een spitting image van de C902, gecombineerd met de duo-tone kleuren van de T650, van de Zweeds-Japanse fabrikant ziet?

Enfin, de gelijkenis met de T650i wordt ook door de Russische bron al aangestipt. Verder is het toestel qua specs een duidelijke middenklasser.

Zo moet hij het doen met Tri-band GSM en GPRS, een 3.2 megapixel camera, Bluetooth 2.0 met A2DP, ingebouwde Multimedia speler, FM Radio Tuner, een microSD geheugenkaart optie en een QVGA TFT kleurendisplay.

In Nederland hoeven we dit toestel niet in de winkels te verwachten want hij is voorlopig alleen bedoeld voor de Russische markt waar hij sinds enkele dagen te koop is voor ca. 260 Euro (6900 Roebel).

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.