Nieuws
18 september 2014 - Ron Smeets

De features van iOS 8 (video)

Gisteravond is iOS 8 'los gegaan'. De eerste uren duurde het update proces inderdaad uren. Uiteindelijk is alleen onze test iPhone 5S van de nieuwste iOS voorzien. De iPad doe ik later wel. Na amper twaalf uur (minus enkele uren slaap) kan ik nog weinig zeggen over de gebruikservaring, maar het voelt soepel en gelikt.

De verandering is zeker niet zo groot als bij de vorige versie toen het hele UI design overhoop gehaald werd. Hieronder twee aardige en niet al te lange video's waarin de meeste nieuwe, en sommige 'verborgen' features van iOS 8 getoond worden.

http://www.youtube.com/watch?v=uUnQ1rZtgj0http://www.youtube.com/watch?v=OPH5qblGZ8U

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.