Entertainment
19 mei 2010 - Ron Smeets

De evolutie van mobiele games

OK, de video hieronder is van Gameloft en dus ietwat gekleurd. Toch worrdt er, aan de hand van enkele games waar al acht jaar ook een mobiele versie van bestaat, leuk in beeld gebracht hoe de mobiele games zich in die periode ontwikkeld hebben.

Natuurlijk is deze ontwikkeling mede mogelijk gemaakt dankzij aan de steeds sneller en beter wordende (smart)phones. Weet iemand nog hoe je Prince of Persia in 2003 op je mobieltje speelde? Dan moet je onderstaande video zeker even bekijken ;-) Enjoy!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.