Nieuws
27 oktober 2011 - Ron Smeets

De evolutie van de 'Nexus' (Infographic)

Met de komst van de derde generatie van de 'pure' Google Phone is dit (na de klik) wel een aardige Infographic die laat zien hoe de diverse Nexus modellen, de Nexus One, Nexus S en de Galaxy Nexus, geëvolueerd zijn.

behalce de software (verschillende Android versies natuurlijk), de steeds iets beter (sneller) wordende processoren en ondersteuning voor steeds meer 3G en zelfs 4G netwerken (in sommige landen), zijn er toch ook wel enkele specs die niet of nauwelijks veranderd zijn. Enfin, kijk zelf maar.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.